Iskanje izdelka
Izdelek lahko poiščete s pomočjo iskalnika, ki se nahaja na sredini zgoraj. V okvirček vpišete iskani izdelek in v osrednjemu delu zaslona se Vam bodo izpisali iskani artikli s sliko in ceno.

Iskalnik

Izdelek lahko iščete tudi po skupinah izdelkov, ki so zgoraj. Preprosto kliknete na želeno kategorijo in pokazali se bodo artikli, ki so v izbrani skupini.

Predstavitev izdelkov ali storitev
Vsak izdelek ali storitev je v elektronski trgovini predstavljena z osnovnimi podatki ter še z dodatnimi : naziv izdelka, slika, krajši opis, daljši opis, cena. Če želeni izdelek ali storitev želite dodati v košarico, preprosto kliknete na gumb V košarico.

Nakupovalna košarica
Nakupovalna košarica ima enako vlogo kot košarica v Vaši trgovini, in sicer shranjuje izbrane izdelke ter vam kaže njihovo število. Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek ter iz nje dodate ali odstranite izbrane izdelke. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino in s pritiskom na gumb "preračunaj količine" se vam glede na spremenjeno količino preračuna celotna vrednost nakupa. Izdelke iz košarice lahko kadarkoli odstranite s pritiskom na gumb .

Primer nakupovalne košarice

Postopek nakupa
Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v košarici, kupiti, potem kliknite na gumb .
Sistem vas bo preusmeril v obrazec, kjer vpišite zahtevane podatke.

Po vpisu Vaših podatkov in podatkov o naslovu dostave, le te potrdite z gumbom "naslednji korak". Sistem vas preusmeri v obrazec, kjer izberete način plačila in dostave.

Dostava
Vse izdelke, ki so na zalogi (navedeno pri posameznih izdelkih) odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila! Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le - te vpišete pod opombe na dnu naročila. Vse informacije so možne tudi po telefonu št: 051 811 765. Informacije pa so možne tudi po e -mailu: info@natego.si

Izdelke, ki so pošli, Vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru z Vami. Poklicali Vas bomo po telefonu oz. sporočili na Vaš e-naslov.

Stroški dostave
Blago pošiljamo preko Pošte Slovenije ali GLS . Ker vemo, da je Vaša varnost pri plačevanju na prvem mestu, smo vam v e-trgovini ponudili 100 % varno plačevanje ob prejemu blaga.

Ko bo dostavljalec pripeljal blago do Vas, mu boste blago plačali z gotovino. Vaš strošek bo natančno tak, kot bo izpisan na Vašem naročilu, ki Vam ga bomo potrjenega poslali na Vaš e-mail. Poštnina znaša 3,50 EUR, ne glede na velikost ali težo izdelka razen za pošiljanje v Hrvaško. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le - te vpišete pod opombe na dnu naročila.

S pritiskom na gumb  si še enkrat pogledate naročilo ...

... in če je vse v redu, naročilo potrdite s klikom na gumb .


Če ste v podatkih vpisali Vaš pravilen e-mail naslov, boste po opravljenem postopku nakupa prejeli elektronsko potrdilo o prejemu naročila.

Cene in DDV
Cene v spletni trgovini so označene v evrih. Cene imajo že vključen 22 % ali 9,5 % DDV! DDV je označen ob artiklu. 
Cene so zagotovljene za čas naročila in se lahko dnevno spremenijo.

Tajnost podatkov
MCDom d.o.o. potrebuje za korektno izpolnitev naročila nekatere Vaše osebne podatke. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam. Katalog zbirke osebnih podatkov je prijavljen državnemu nadzornemu organu in objavljen v registru zbirk osebnih podatkov tukaj.

Odstop od naročila
Kupec ima pravico, da nam v petnajstih dneh od prevzema blaga pisno sporoči (priporočena pošta), da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka (priporočeno pismo) oddana v roku (15 dni od nakupa). Kupec mora v 30 dneh po poslanem sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano in v nespremenjeni količini. Kupcu, ki odstopi od naročila, vrnemo kupnino, ki jo je plačal ob prevzemu blaga.
Naročila (pogodbe) so shranjena na našem strežniku, kopijo naročila (pogodbe) prejme stranka na elektronski naslov. Kupec lahko zahteva izpis naročila tudi v pisni obliki.

Vračilo kupnine
Kupcu, ki odstopi od naročila, vrnemo kupnino, ki jo je plačal ob prevzemu blaga.
Denar vrnemo najkasneje v 15 dneh po prejemu reklamiranega blaga. Denar vrnemo kupcu na TRR, ki ga navede ob preklicu naročila.

Garancija
Vsi artikli v elektronski trgovini imajo garancijo, za katero jamči podjetje MCDom d.o.o., Vodnikova cesta 99, 1000 Ljubljana. Garancijska doba za vse izdelke, kupljene v spletni trgovini www.natego.si je 1 leto (eno leto).

Reklamacija
V primeru, da ste prejeli paket poškodovan med transportom, le tega takoj reklamirajte Vašemu dostavljalcu in nas obvestite na info@natego.si 

Če ste prejeli napačen izdelek ali izdelek z napako (recimo poškodovan paket):

 - Pošljite ga na naše stroške preko podjetja Pošta Slovenije, s katerim imamo sklenjeno pogodbo, na naslov:

MCDOM d.o.o., Vodnikova cesta 99, 1000 Ljubljana.

Izdelek Vam bomo zamenjali ali vrnili Vaš denar. Seveda bomo mi pokrili stroške pošiljanja novega artikla.
 
Podatki na straneh
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine . Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

Veljavnost naročila
Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje! Kupec lahko odstopi od pogodbe v 15-ih dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov oz. telefon.

Vastvo potrošnikov
Pri prodaji spoštujemo zakon o varstvu potrošnikov. Preberite si, kaj o prodaji preko interneta pravi zakon o varstvu potrošnikov .
Prav tako poslujemo v skladu z zakonom o elektronskem poslovanju na trgu.

Sedež podjetja
MCDOM d. o. o., Vodnikova cesta 99, 1000 Ljubljana
telefon: 051 811 765, e-mail: info@natego.si 
informacije o naročilih: 051 811 765, e-mail: info@natego.si

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com