Trgovina natego.si ne obratuje, nakup artiklov ni možen.
Prodajamo blagovno znamko Natego. Več informacij na peroidus@gmail.com
-35%
Pas za medenico, medenični pas za obdobje po nosečnosti

Pas za medenico, medenični pas za obdobje po nosečnosti

Koda: MC-0060
Redna cena: 38,00 EUR
Vaša cena: 24,70 EUR
prihranek: 13,30 EUR
Dobavni rok: Artikel je na zalogi
00386 51 / 811 765
Ocena
 
Pas za medenico, medenični pas za obdobje po nosečnosti
Ocena: 5/5      , na podlagi 1 glasov
Slabo Odlično
Opis
 

 

 Hormoni, ki se sproščajo med nosečnostjo, povzročijo relaksacijo kit in mišic v predelu medenice, saj se tako telo pripravlja na porod. Posledica delovanja hormonov (relaksin, progesteron) so širši boki, in tudi, če shujšate nazaj na težo, ki ste jo imeli pred nosečnostjo, boste le stežka oblekli hlače katere ste nosili prej. Do tega pride, ker se pod vplivom povečane teže in hormonov sprostijo in popustijo vezi v dveh sklepih medenice oz. sklepih križnice. Posledica relaksacije vezi so širši boki (kolki) ter bolečine v predelu medeničnih sklepov.

Pas za medenico oz. kolke je namenjen predvsem ženskam po porodu. Pomagal vam bo vrniti vaše boke v položaj kot so bili pred nosečnostjo.Težavo širših bokov in bolečin lahko omilimo - odpravimo z medeničnim pasom, ki nam stisne oz.fiksira medenična sklepa v prvotni položaj. Pas za medenico se uporablja po porodu od 6-8 ur dnevno. Ne uporabljate pasu v kolikor vam niso odstranili šivov, imate hude bolečine v predelu medenice ali ste noseči.

 

Sakralni pas črne barve je diskreten pod obleko (75 gramov) ter univerzalno raztegljiv.   Izmerjeno v predelu kolkov -zadnjice (min 80 cm - max. 120 cm). Pas fiksiramo z ježki. Pas je vzdržljiv in omogoča močno "zategnitev".

 

Sestava in vzdrževanje: Koži prijazen neopren  ter najlon. Ročno pranje z detergentom za občutljive tkanine do 30 stopinj celzija.Sušenje na prostem.Prepovedano likanje.

 

Več o križničnih sklepih (medenični sklepi) lahko preberete tukaj: http://www.natego.si/si/sakralni-sklepi-a86.shtml

 

Komentarji

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com