Trgovina natego.si ne obratuje, nakup artiklov ni možen.
Prodajamo blagovno znamko Natego. Več informacij na peroidus@gmail.com
-80%
Natego - raztezna postelja

Natego - raztezna postelja

Koda: MC-0053
Redna cena: 160,00 EUR
Vaša cena: 32,00 EUR
prihranek: 128,00 EUR
Dobavni rok: Artikel je na zalogi
00386 51 / 811 765
Ocena
 
Natego - raztezna postelja
Ocena: 4/5      , na podlagi 8 glasov
Slabo Odlično
Opis
 

Natego raztezna postelja

Dejstvo, da smo zvečer preden gremo spat manjši kot zjutraj, ko se zbudimo, ne gre zanemariti. Razlika med našo višino je cca. 1-2 cm. Do omenjene razlike v naši višini, pride zaradi dehidracije medvretenčnih ploščic, katere čez dan prenašajo breme teže našega telesa. Ponoči, ko spimo, je hrbtenica razbremenjena, zato se medvretenčni diski lahko "napijejo" vode, kar se zjutraj odraža v naši višini.

Terapija z natezno silo (raztezanje hrbtenice ) je najstarejši ter najučinkovitejši način zdravljenja okvar hrbtenice, priznan tudi iz medicinske stroke, saj imajo določene zdravstvene ustanove v Sloveniji možnost raztezanja na profesionalnih nateznih mizah preko napotnice.

Natego raztezna postelja je popolnoma nov pripomoček na tržišču, katerega odlikuje veliko pozitivnih karakteristik. Uporaben je predvsem za starejše ljudi, katerim prestavlja zasuk na glavo (mize za raztezanje) problem, povezan s pokanjem žil (kap). Uporabljajo jo lahko tudo nepokretne osebe ter osebe, ki bi želele ostati raztegnjene dalj časa.

Pripomoček je trdne konstrukcije in ga je mogoče hitro razstaviti in sestaviti tako, da zavzame malo prostora. Pritrdilna pasova sta univerzalne velikosti, zato je pripomoček primeren za večino ljudi. Natego raztezno posteljo lahko uporabljate sami in ne potrebujete asistence druge osebe razen, če ste nepokretni. Natezno silo si odmerjate po občutku preko dveh ročic, ki sta nameščeni na vsaki strani.  Po končani terapiji se lahko osvobodite preko sprostitvenega mehanizma  ročic ali pa si enostavno sprostite pritrdilna pasova. Za udobje vaše glave dobite priložen napihljiv vzglavnik, lahko pa uporabljate tudi svojega. Natego raztezno posteljo lahko uporabljate na različnih podlagah (na postelji, na tleh sobe ali kar na prostem v naravi).

Velika prednost tega pripomočka, pred ostalimi natezalnimi pripomočki, se kaže predvsem v tem, da nam med uporabo ne sili kri oz.pritisk v glavo, kot se to dogaja pri mizah za raztezanje, zato ga lahko uporabljamo dalj časa.

  • Teža pripomočka : 6 kg
  • Razdalja raztezanja : 24 cm
  • Natezna sila : 800 N

 

 

Komentarji

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com