Trgovina natego.si ne obratuje, nakup artiklov ni možen.
Prodajamo blagovno znamko Natego. Več informacij na peroidus@gmail.com
Natego™ PRO - zračna opornica - odpravi bolečine v vratu

Natego™ PRO - zračna opornica - odpravi bolečine v vratu

Koda: MC-0029
Cena: 140,00 EUR
Dobavni rok: Artikel je na zalogi
00386 51 / 811 765
Video predstavitev izdelka
 
Ocena
 
Natego™ PRO - zračna opornica - odpravi bolečine v vratu
Ocena: 5/5      , na podlagi 23 glasov
Slabo Odlično
Opis
 

Natego PRO – zračna opornica - odpravi bolečine v vratu

 

 

Predstavljamo vam pripomoček, ki učinkovito odpravlja bolečine v vratu. Sodoben način življenja in nekateri poklici nas silijo v prisilno držo, kar povzroča neizogibne poškodbe oz. vnetja v zgornjem delu hrbtenice. Natego za vrat je pripomoček, ki vam bo pomagal pri odpravi bolečin oz. vam bo prihranil dragoceni čas in denar, ki bi ju porabili za obisk vašega zdravnika ali maserja.

Natego PRO je novejša in bolj izpopolnjena verzija nateznega zračnega ovratnika - Natego.

Bolečine v vratu najpogosteje povzročajo vretenca, ki pritiskajo na živce, ali pa so vzrok bolečin nategnjene vratne mišice (heksenšus oz. mišični krč).

Natego za vrat – zračna opornica deluje na način netezne sile, ki razbremeni vratne mišice in vretenca, kar blagodejno vpliva na počutje oz. odpravo bolečin. Natezno silo ustvarjajo številni zračni žepki, ki se pri vpihovanju zraka razširijo.

Pripomoček je narejen iz kakovostnih materialov in je zasnovan tako, da se ob njegovi uporabi počutite prijetno in sproščeno. Ob pravilni uporabi vam bo pripomoček v veliko korist.

Terapija z natezno silo je v medicini že dolgo znana in priznana, saj tako delujejo drage naprave, ki se uporabljajo v bolnišnicah za zdravljenje bolezni hrbtenice.

 

Podroben opis delovanja natezno-opornega zračnega ovratnika

Pripomoček deluje na način nategovanja, do zdaj najstarejši in najučinkovitejši način zdravljenja bolezni hrbtenice.

Ob uporabi ovratnika povzročimo, da se pri vpihavanju zraka v zračne žepke, ki se raztezajo, ustvari natezna sila, ki posledično enakomerno razmakne naša vratna vretenca. Ker je pripomoček narejen tako, da se prilega obliki vašega vratu, ima ovratnik tudi funkcijo fiksiranja in opore vratu, tako da se ob terapiji mišice čim bolj sprostijo. Rezultat delovanja natezno-opornega zračnega ovratnika so sproščen živec in mišice v delu vratu.

Edinstven učinek

Ljudje z bolečinami v vratu, glavi, rokah in v ramenih si lahko od zdaj sami pomagajo pri razbremenitvi vratnih vretenc in mišic ter s tem ublažijo oz. odpravijo bolečino oz. neugodje.

Natezno-oporni zračni ovratnik je lahek in uporaben pripomoček, zato ga lahko uporablja celotna družina. Pripomoček lahko uporabimo doma, v službi, med potovanji ali pri športnih aktivnostih.

V samo nekaj minutah uporabe lahko dosežete presenetljive rezultate, z redno uporabo pa lahko popolnoma odpravite vzrok bolečine in posledično obisk zdravnika ali terapevta.


Neodvisne medicinske raziskave in milijoni uporabnikov so ugotovili da terapija z raztezanjem pomaga pri:

  • Bolečinah v vratu, ramenih, zgornjem prsnem predelu ter bolečinah v glavi
  • Učinkovita pomoč pri nekaterih vrstah Migrene - migrena
  • Lahko odpravlja težave povezane z piskanjem ali šumenjem v ušesih
  • Pomaga pri mravljincih oz. omrtvičenosti glave ali obraza
  • Pri mravljincih, omrtvičenosti ali občutku mraza v prstih na rokah
  • V nekaterih primerih vrtoglavice ,....

 

 

Ključne besede:  bolečine v vratu, lajšanje bolečin v vratu, dekompresija, dekompresijski, hernija, diskus hernija, spondiloza, lordoza, kifoza, stenoza, spinalna stenoza, skolioza, vkleščen živec, stinsjen živec, preščipnjen živec, osteoartroza, fasetni sklepi, osterofiti, heksenšus, mišični krč, migrena, glavobol

 

Komentarji

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com