Trgovina natego.si ne obratuje, nakup artiklov ni možen.
Prodajamo blagovno znamko Natego. Več informacij na peroidus@gmail.com
-31%
Natego™ konzola - odpravi bolečine v vratu in križu

Natego™ konzola - odpravi bolečine v vratu in križu

Koda: MC-0031
Redna cena: 203,33 EUR
Vaša cena: 140,30 EUR
prihranek: 63,03 EUR
Dobavni rok: Artikel je na zalogi
00386 51 / 811 765
Video predstavitev izdelka
 
Ocena
 
Natego™ konzola - odpravi bolečine v vratu in križu
Ocena: 4/5      , na podlagi 29 glasov
Slabo Odlično
Opis
 

Natego konzola - odpravi bolečine v vratu in križu

 

 

Predstavljamo vam novost na področju zdravljenja bolezni, povezanih z bolečinami v vretencih in mišicah v zgornjem delu hrbtenice. Ker nas moderen način življenja in nekateri poklici silijo v prisilne drže, to povzroči ob dolgotrajnih obremenitvah vratu neizogibne poškodbe oz vnetja. Obešalni natezni pripomoček za vrat je pripomoček, ki nadomešča drage naprave, ki jih uporabljajo v bolnišnicah za zdravljenje bolezni hrbtenice.

Zato smo razvili lahek in preprost pripomoček, ki vam bo pomagal pri odpravi bolečin oz. vam bo prihranil vaš dragoceni čas in denar, ki bi ga porabili za obisk vašega zdravnika ali maserja. Obešalni natezni pripomoček za vrat je pripomoček, ki deluje po principu zobatega škripca (klik –klik), s katerim povzročimo natezno silo, ki posledično povzroči razmak vratnih vretenc ter sprostitev mišic in živca v zgornjem delu hrbtenice.

Pripomoček je narejen iz kakovostnih materialov in je zasnovan tako, da se ob uporabi počutite kar se da sproščeno. Ob pravilni uporabi vam bo pripomoček v veliko korist in zadovoljstvo.

Natego Konzola ima pred napihljivimi ovratniki prednost, da poleg raztezanju vratu omogoča tudi delni razteg prsne hrbtenice (torakalni predel)

 

Delovanje

Pripomoček deluje na način nategovanja oz. raztezanja, do zdaj najstarejšem načinu zdravljenja bolezni hrbtenice.

Ob uporabi pripomočka povzročimo, da se pri potegu vrvice skozi škripec pojavi natezna sila, ki posledično enakomerno razmakne naša vretenca, predvsem v zgornjem delu hrbtenice. Rezultat delovanja obešalnega nateznega pripomočka za vrat so sproščen živec in mišice v zgornjem delu hrbtenice.

 

Edinstven učinek

Ljudje z bolečinami v vratu, glavi, rokah in v ramenih si lahko od zdaj sami pomagajo pri razbremenitvi vratnih vretenc in mišic ter s tem ublažijo oz. odpravijo bolečino oz. neugodje. Obešalni natezni pripomoček za vrat je preprost za uporabo, zato ga lahko uporablja celotna družina. Pripomoček lahko uporabimo doma, v službi, med potovanji, skratka povsod, kjer imamo možnost montaže na vrat.

Ker je delovanje pripomočka po sistemu zobatega škripca (klik – klik) edinstven izum, odpadejo zastareli, nepraktični sistemi z utežmi.

V samo nekaj minutah uporabe lahko dosežete presenetljive rezultate, z redno uporabo pa lahko popolnoma odpravite vzrok bolečine in posledično obisk zdravnika ali terapevta.

 

Neodvisne medicinske raziskave in milijoni uporabnikov so ugotovili da terapija z raztezanjem pomaga pri:

  • Bolečinah v vratu, ramenih, zgornjem prsnem predelu ter bolečinah v glavi
  • Učinkovita pomoč pri nekaterih vrstah Migrene - migrena
  •  Lahko odpravlja težave povezane z piskanjem ali šumenjem v ušesih
  • Pomaga pri mravljincih oz. omrtvičenosti glave ali obraza
  • Pri mravljincih, omrtvičenosti ali občutku mraza v prstih na rokah
  • V nekaterih primerih vrtoglavice ,.....

 

 

Ključne besede:  bolečine v vratu, lajšanje bolečin v vratu, dekompresija, dekompresijski, hernija, diskus hernija, spondiloza, lordoza, kifoza, stenoza, spinalna stenoza, skolioza, vkleščen živec, stinsjen živec, preščipnjen živec, osteoartroza, fasetni sklepi, osterofiti, heksenšus, mišični krč, migrena, glavobol

 

Komentarji

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com