Trgovina natego.si ne obratuje, nakup artiklov ni možen.
Prodajamo blagovno znamko Natego. Več informacij na peroidus@gmail.com
-35%
Ležišče proti preležaninam in bolečinam v hrbtenici  NATEGO - StiroStar , antidekubitusna blazina

Ležišče proti preležaninam in bolečinam v hrbtenici NATEGO - StiroStar , antidekubitusna blazina

Koda: MC-0054
Redna cena: 303,85 EUR
Vaša cena: 197,50 EUR
prihranek: 106,35 EUR
Dobavni rok: 7-14 dni
00386 51 / 811 765
Ocena
 
Ležišče proti preležaninam in bolečinam v hrbtenici NATEGO - StiroStar , antidekubitusna blazina
Ocena: 4/5      , na podlagi 1 glasov
Slabo Odlično
Opis
 

Predstavljamo vam novost, ki nima konkurence. Posteljni vložek NATEGO - StiroStar  je izdelek , ki je edinstven v svetovnem merilu, saj na tržišču ni podobnega izdelka, za katerega lahko rečemo, da je vzmetnica, ki resnično odstopa od obstoječe ponudbe vzmetnic za nepokretne.

Problem z preležaninami ter bolečinami v hrbenici  je težava, s katero se spopada večina nepokretnih ljudi oz. oseb, ki večino svojega časa preležijo na postelji.  Da si olajšajo življenje, je mogoče na tržišču kupiti nešteto različnih vzmetnic katere pa se v realnosti med seboj razlikujejo predvsem v ceni, v dejanski uporabnosti pa so si zelo podobne pa naj gre za ležišča z spominsko peno, vodne postelje, zračne postelje ali postelje z nastavljivim posteljnim dnom.

Skrivnost delovanja "vzmetnice " NATEGO StiroStar  je v njenem polnilu. Stiropor kroglice  katere se glede na željo uporabnika razporedijo in nudijo oporo ravno tam kjer uporabnik to najbolj želi je glavna prednost "vzmetnice" oz. ležišča saj si lahko uporabnik popolnoma sam do "centimetra" natančno najde najbolj ugoden podporni položaj za njegovo telo oz. hrbtenico. Uporabnik se takorekoč "vgnezdi" oz. "zakoplje" v ležišče saj  posteljni vložek  pravzaprav ni vzmetnica, ker ne nudi "vzmetnega učinka" kot ga nudijo ležišča iz pene oz. ležišča z vzmetmi. Ležišče lahko uporabljamo kot nadvložek nad obstoječo vzmetnico ali kot samostojno ležišče, vendar v slednjem primeru odpade vzmetni učinek. Za lažjo predstavo delovanja ležišča  lahko podoben izdelek prepoznate v vrečah za sedenje katere so napolnjene z stiropor kroglicami.

Splošna namembnost večine ležišč, ki so dostopna na tržišču je, da nudijo idealno podporo pravilni legi hrbtenice. Ležišča so narejena večinoma tako, da ostane hrbtenica v čimbolj ravnem - naravnem položaju medtem, ko ležimo. Kljub temu, da imamo doma "idealno" vzmetnico pa se začnejo kaj kmalu pojavljati bolečine v hrbtenici ter problem z preležaninami. Bolečine so v osnovi posledica mirovanja hrbtenice, ki pa ni namenjena mirovanju temveč gibanju, prepogibanju in rotaciji. Nepokretni ljudje lahko na ta način z leti popolnoma zakrnijo (postanejo trdi) saj hrbtenici ni omogočeno gibanje oz. premikanje v različne položaje. Gibanje hrbtenice je pomembno predvsem iz vidika prekrvavitve oz. hidracije medvretenčnih ploščic ter hrbtenjače  z mišicami in vezmi. 

Namen oz. cilj , ki ga nudi ležišče Natego StiroStar ni v tem, da vam nudi idealno podporo hrbtenice temveč v vašem dobrem počutju - pa naj bo to v pravilnem ali nepravilnem položaju. Cilj našega razvoja je bil odpraviti bolečine, ki se pojavljajo zaradi stalnih, enih in istih položajev hrbtenice. Dobro je namreč znano, da je hrbtenica gibljiva ter, da je njena glavna naloga, da omogoča našemu telesu gibanje. Logična razlaga nas vodi do zaključka, da lahko ljudje z poškodbami hrbtenice z uporabo našega ležišča z redno uporabo morda celo izboljšajo svojo primarno poškodbo saj je v medicini dobro zanano da se živci hrbtenice, hrbtenjača, mišice ter vezi  lahko obnavljajo.Obnavljanje teh tkiv pa je omogočeno z gibanjem oz. različnimi položaji hrbtenice.

NATEGO  StiroStar je pripomoček, ki je namenjen predvsem popoldanskemu počitku v ležečem.polležečem ter  polsedečem položaju oz.  vaših poljubnih položajih.

Ker je večina ležišč na trgu narejenih tako, da je zgornji sloj, kjer ležimo, narejen iz blaga so takšna ležišča alergijsko sporna, saj se v sloju blaga "zaredijo" pršice ali pa stenice, ki povzročajo raznovrstne alergije. Na trgu je sicer mogoče kupiti protialergijske prevleke vendar so le te samo delna rešitev problema. Antialergijska vzmetnica NATEGO StiroStar :  Zaradi svoje sestave (umetno usnje ter stiropor kroglice)  je ležišče StiroStar  popolnoma antialergijsko. V kolikor ostanejo pršice na ležišču jih enostavno obrišemo z mokro krpo!

StiroStar ležišče je produkt Slovenskega znanja in je izdelano v Sloveniji. Blazina je narejena iz kvalitetnega umetnega usnja, površino kjer ležite pa je možno izbirati med umetnim usnjem ali zračno mikrotkanino. V primeru, da se odločite za  ležišče, ki je v celoti iz umetnega usnja je le to mogoče čistiti z mokro krpo.

 

 Antidekubitusno blazino StiroStar dobavljamo v rumeni ter bež barvi. Izbirate lahko tudi različne dimenzije (glede na vaše potrebe). Ležišča se izdelujejo po predhodnem  naročilu. Rok izdelave in dobave je 10 dni. Navedena cena pripomočka je določena za dimenzijo 190cm x 90 cm. Pri nakupu vzmetnice  StiroStar vam priložimo tudi vrečko rezervnih stiropor kroglic.

 

Komentarji

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com