Trgovina natego.si ne obratuje, nakup artiklov ni možen.
Prodajamo blagovno znamko Natego. Več informacij na peroidus@gmail.com
-65%
Grelec za sklepe-  IR

Grelec za sklepe- IR

Koda: MC-0044
Redna cena: 120,00 EUR
Vaša cena: 42,00 EUR
prihranek: 78,00 EUR
Dobavni rok: Artikel je na zalogi
00386 51 / 811 765
Video predstavitev izdelka
 
Ocena
 
Grelec za sklepe- IR
Ocena: 5/5      , na podlagi 6 glasov
Slabo Odlično
Opis
 

Infrardeče svetilke oddajajo spekter svetlobe, katerega naše telo absorbira -vpije ter tako posledično segreva predel kamor padajo žarki IR svetlobe. Infrardeča svetloba je naraven spekter svetlobe, ki ga lahko občutimo, ko na naše telo posije sonce.

Takšne svetilke uporablajo npr: za uživanje v savnah , novorojenčkov v inkubatorjih, majhnih piščančkov na farmah, valjenje jajc, ....,. Svetloba, ki jo oddaja svetilka, globinsko segreva kosti in tkiva ter posledično omili oz. odpravi bolečine v sklepih.

 

 

Na trgu so že desetletja prisotne IR svetilke s katerimi si lahko doma lajšamo bolečine oz. skrbimo za dobro počutje. Do sedaj dosegljive svetilke je bilo mogoče uporabljati izključno tako, da smo svetilko držali v eni roki ter z njo zdravili boleči predel, kar je nepraktično in včasih tudi utrujajoče, poleg tega pa smo morali čas za terapijo posvetiti svetilki tako, da je bilo praktično nemogoče, da bi poleg terapije delali še kaj drugega.

 

 IR  je prva infrardeča lučka katere ni potrebno držati v roki med uporabo segrevanega predela.

 

Namenjena je predvsem zdravljenju sklepov (komolec, koleno, rama), lahko pa jo uporabljamo tudi za vrat, hrbtenico itd. Med uporabo luči lahko nemoteno opravljamo dela za pisalno mizo, saj imamo obe dlani prosti. Rezultat obsevanja je boljša cirkulacija krvi na prizadetem mestu, hitrejše celjenje poškodb vezi, mišic ter hrustanca.

 

 Zaradi povečane cirkulacije krvi v ogrevanem sklepu lahko trdimo, da se  GLUKOZAMIN, ki ga uporabljate učinkoviteje "nalaga" v poškodovan sklep.

 

Prednost luči je torej v tem, da lahko med izvajanjem terapije nemoteno opravljamo delo za mizo, hkrati pa je oblika luči narejena tako, da se čimbolj prilega obliki naših sklepov.


 

 

Komentarji

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com