Trgovina natego.si ne obratuje, nakup artiklov ni možen.
Prodajamo blagovno znamko Natego. Več informacij na peroidus@gmail.com
-16%
Dvojna blazina za avtosedež

Dvojna blazina za avtosedež

Koda: MC-0067
Redna cena: 65,00 EUR
Vaša cena: 54,60 EUR
prihranek: 10,40 EUR
Dobavni rok: Artikel je na zalogi
00386 51 / 811 765
Ocena
 
Dvojna blazina za avtosedež
Slabo Odlično
Opis
 

Avtomobilski sedeži so v večini primerov narejeni tako, da je zadnji del sedeža nižji od sprednjega dela.To povzroči, da "pademo v sedež" s koleni navzgor - (kolena so v višjem nivoju kot kolki).Takšen položaj povzroči povečano obremenitev križa,trtice ter kolkov kar med vožnjo občutimo kot bolečino. Do bolečin in okvar pride načeloma čez daljše obdobje, tako, da ne pomislimo, da bi bil temu lahko vzrok sedalni del.

Že dolgo je v medicini znano, da je najbolj zdravo sedenje takšno, kjer je na stegnih rahel padec od kolkov proti kolenom, pri avtosedežih pa je problem ravno v tem, da imamo negativen oz.nepravilen padec!

 

 

Blazina za avtosedež je pripomoček narejen v obliki klina- konusa, ki "izravna" sedalni del na 0 stopinj. Ker  noben avtosedež ni enak in imamo ljudje različno telesno težo, tudi blazina ne izravna točno na 0 stopinj, vendar teži k idealnemu kotu naklona.

Podloga za avtomobilski sedež je narejena iz dveh ločenih blazin, ki sta med seboj povezani z "ježki". Spodnja blazina je narejena iz trše PUR pene, zgornja pa iz spominske pene. Proti umazaniji je zaščitena s prevleko iz mikrotkanine (100 % poliester) modre barve. Na prevleki je zašita kvalitetna zadrga.

Dvojno blazino lahko po potrebi konbinirate z blazino za avtosedež, ki jo prodajamo v tej spletni trgovini, v kolikor  je  prenizka za vaš avtomobilski sedež. Dvojna blazina je primerna za vse avtomobilske sedeže, ki nimajo izrazitega naklona oz."luknje". 

Podloga za avtosedež je narejena v Sloveniji in ima 1 leto garancije od dneva nakupa!

 

 

Komentarji

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com