Trgovina natego.si ne obratuje, nakup artiklov ni možen.
Prodajamo blagovno znamko Natego. Več informacij na peroidus@gmail.com
-60%
Blazina za refluks -  zgaga oz. gastroezofagealna refluksna bolezen  GERB.  Blazina za srčno popuščanje.

Blazina za refluks - zgaga oz. gastroezofagealna refluksna bolezen GERB. Blazina za srčno popuščanje.

Koda: MC-0072
Redna cena: 120,00 EUR
Vaša cena: 48,00 EUR
prihranek: 72,00 EUR
Dobavni rok: Artikel je na zalogi
00386 51 / 811 765
Ocena
 
Blazina za refluks - zgaga oz. gastroezofagealna refluksna bolezen GERB. Blazina za srčno popuščanje.
Ocena: 4/5      , na podlagi 7 glasov
Slabo Odlično
Opis
 

Predstavljamo vam blazino za spanje, ki je namenjena ljudem, ki trpijo za gastroezofagealno refluksno bolezenijo ali po domače zgago. Blazina je narejena v klin oz. konus tako, da imate med spanjem privzdignjen zgornji del trupa, kar onemogoča želodčni kislini, da bi se dvigovala po požiralniku.

Blazino lahko uspešno uporabljajo tudi ljudje, ki imajo med spanjem oteženo dihanje oz.smrčijo (smrčanje). Počitek in dihanje olajša tudi osebam  s srčnim popuščanjem - blazina za srčno popuščanje.

Poznamo dve vsti GERB-a: refluksni ezofagitis ter endoskopsko negativni GERB oz. neerozivno refluksno bolezen, pri čemer vam lahko naša blazina pomaga do boljšega spanca.


Pripomoček je narejen iz dveh ločenih klinastih blazin, ki sta med seboj povezani z "ježki". Ježki so prišiti na pralno snemljivo prevleko tako, da je blazini med seboj mogoče nastavljati. S tem mislimo na nastavitev kota - naklona blazine. Uporabljate lahko obe blazini hkrati ali pa samo eno (odvisno od potreb uporabnika).

Blazini za reflux sta narejeni iz PUR pene, prevleka pa iz pralne mikrotkanine svetlo modre barve. Na prevlekah sta zašiti tudi zadrgi. Pripomoček je izdelan v Sloveniji in ima 1 leto garancije. Dimenzije blazin so prikazane na fotografiji.

 

 

 

Komentarji

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com