Trgovina natego.si ne obratuje, nakup artiklov ni možen.
Prodajamo blagovno znamko Natego. Več informacij na peroidus@gmail.com
-36.4%
 Back Joy

Back Joy

Koda: MC-0069
Redna cena: 54,95 EUR
Vaša cena: 34,95 EUR
prihranek: 20,00 EUR
Dobavni rok: Artikel je na zalogi
00386 51 / 811 765
Video predstavitev izdelka
 
Ocena
 
Back Joy
Ocena: 3/5      , na podlagi 1 glasov
Slabo Odlično
Opis
 

Back Joy je pripomoček za sedenje, ki je učinkovit in cenovno dostopen. Zasnovan je tako, da nam objame boke oz. medenični obroč ter posledično zmanjša razmak med dvema sednima kostema, ki sta lahko vzrok za bolečine v medenici,trtici ali v križu. Primeren je tudi za mamice takoj po porodu, ker imajo poširjene boke.  S pripomočkom krepimo hrbtne mišice, saj je narejen z namenom, da čimbolj oponaša sedenje na žogi v kolikor je pripomoček postavljen na trdo podlago.

Aktivno sedenje na Back Joy-u je najbolj učinkovito, če sedimo na neoblazinjenem stolu, dobro pa se obnese tudi na oblazinjenem.Pomembno je, da si pripomoček namestimo pravilno, tako, da je ročaj obrnjen naprej ter, da nam zadnji dvignjen del pripomočka nudi oporo v predelu trtice oz. križnice. S sedenjem na pripomočku lajšamo in odpravimo morebitne bolečine v križu ter v predelu zadnjice.
Back Joy je praktičen, lahek in vzdržljiv pripomoček, ki mu ni para na svetu.Lahko ga uporabljamo doma,v pisarni ali v prostem času. Namestimo ga lahko  na običajen stol, avtomobilski sedež ali pa kar na tla.
Back Joy je najbolj učinkovit pri osebah s telesno težo od 55-120kg. Čistimo ga ročno z blagim detergentom za oblačila in vodo.Ne izpostavljajte pripomočka direktni sončni svetlobi in tempreaturi višji od 60 stopinj celzija.

 

  • Back Joy Relief+ je izdelan iz mehkejših materialov (spominska pena), primeren za uporabo v notranjh prostorih.

 

 

Komentarji

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com