Komentarji in izjave uporabnikov

 • "Imam diagnozo Artritis vratu oz. zgornjega dela hrbtenice. Zdaj končno lahko sedim in gledam TV kot normalen človek. Po dolgem času bolečin in težav sem relativno zadovoljen v zahvalo Nategu za vrat.
  Vsekakor priporočam Natego če imate podobne probleme kot jaz."

  Lep dan, Nejc
 • "Natego za vrat mi je pomagal odpraviti problem,ki sem ga imela z vratom.
  Hitra dostava !"

  Ciao, Neža
 • "Hitra dostava, dober pristop in embalaža, vendar sem malo v dvomih. Pripomoček sicer deluje oz. .opravlja svojo nalogo (nategovanje) vendar poleg tega tudi stiska vrat tako da zna bit terapija po nekaj časa uporabe neprijetna. Ne vem ali imam jaz tako debel vrat oz sem tako občutljiv ali pa je pripomoček pač kompromis.
  Bom mogoče nabavu Natego PRO da vidm če je kaj bolši od Nategota."

  Andrej
 • "Z ženo imava že leta probleme in bolečine v hrbtenici in ramenih, diagnoza (vkleščen živec).
  Probala sva razne masaže, akupunkture ter tablete in maže vseh vrst, vendar sem na koncu našel vas in kupil Natego Konzola, ki je zelo domišljen narejen pripomoček.
  Napravo uporabljava skupaj z ženo prav tako pa jo je preizkusil tudi najin sin.
  Po 1 tednu uporabe zjutraj in zvečer po 15 min je moja bolečina upadla za 80%, pravzaprav sem na momente pozabil da me sploh kaj boli.
  Večkrat kot sem imel terapijo bolje sem se počutil. Podobne izkušnje ima tudi žena.
  Hočem se zahvaliti in deliti mojo in ženino izkušnjo z ljudmi ki imate podobne težave ter vam svetujem da si pomagate sami na naraven način.

  Lep in uspešen dan", Miha in Mojca
 • "Pred leti sem imela mravljince po rokah,vendar samo čez dan. Ponoči se težave niso pojavljale. Splošni zdravnik me je napotil v bolnico na terapijo z raztezanjem na nekakšni postelji. Po nekaj terapijah se mi mravljinci niso več pojavljali zato nisem več potrebovala pomoči zdravnika.
  Po ogledu vaših izdelkov NATEGO vrjamem da pripomočki pomagajo in sedaj vem če bom še kdaj potrbovala tovrstno pomoč kje jih lahko kupim :-)"
  l.p T
 • "ČESTITAM! Končno dober produkt ki deluje. Pripomoček je res enostaven in učinkovit za odpravo problemov z hrbtenico, vendar ga jaz raje uporabljamv ležečem položaju kot v sedečem saj imam strah pred tem da bi padel in se poškodoval.
  Spomnil sem se in odstranil pritrdilni mehanizem za vrata ki ga dobiš zdraven ter ga nadomestil z navadno vrvico ki sem jo ovil okoli cevi radiatorja.  Nato se vležem in zapnem prevezo okoli glave.
  Na ta način je zadeva dosti bolj uporabna in sproščujoča. Človek lahko celo zaspi.

  Natego Konzola bi jaz poimenoval Natego Spanje tako da lahko na internetni strani omenite ležeči pristop ker se mi zdi bolj prikladen.

  Moj glas o učinkovitosti naprave gre vam in vsem ljudem ki jih in ki jih bom spoznal."

  L.p
  Mihael Rojc
  Ljubljana
 • "Kupila sem vaš Natego Konzola ter v pričakovanju pripomoček namestila na vrata. Morm povedat da sem navodila prebrala kasneje ko je bilo že prepozno saj se je pritrdilni mehanizem snel ter me udaril po rami. Na srečo nič hujšega.
  Drugače pa ob pravilni namestitvi na vrata pritrdilni mehanizem opravlja svojo nalogo 100%.

  Prav tako so moji problemi z zategnjeno mišico na lopatici počasi izzveneli tako da ga trenutno ne potrebujem več. Sprobala sem tudi način kot ga opisuje komentator Mihael na vaši strani in moram potrditi da ima prav glede sproščenosti med terapijo."

  Hvala Tina
 • "Nasmejem se vsakokrat ko pomislim da me bo v primeru če kdo vstopi v mojo sobo videl na postelji zapetega na štrike - bo mislu da sem sado-mazo hahaha. Ampak dejstvo je da meni vaš NATEGO HORIZONTAL pomaga.
  Sedaj ga uporabljam namesto na postelji izključno na tleh, pripet samo z spodnjim delom pasu za boke, škripec pa pritdim kar na nogo postelje.S tem načinom imam dosti manj konplikacij z namestitvijo, učinek pa je pri meni isti kot če bi bil pripet z obema pasovoma hkrati.Potrebno je le da ležim na čimbolj hrapavi podlagi ter tako ustvarjam trenje in lahko škripec opravi svoje delo.

  Kljub temu da je pripomoček kot izgleda narejen na Kitajskem in je zato ne ravno kvaliteten glede izdelave, naprava opravlja svojo nalogo in je zato vredna tega denarja.

  Priporočam vsem z težavami v križu oz v spodnjem predelu hrbtenice."
  Marko
 • "Kar se tiče kvalitete naj opozorim da morate paziti z silo ki jo uporabite pri raztezanju saj se mi je zgodilo da ko sem malo preveč našponal da je odletel nek kolešček. Na srečo sm ga najdu in pritrdil nazaj tako da sedaj škripec deluje BP.
  Drugače pa verjamem da je sistem zelo uporaben in učinkovit saj sem ga preizkusil sam in občutil olajšanje pritiska v križu. Čeprav pripomoček ni odpravil mojih primarnih bolečin jih je vsaj zreduciral tako da ga uporabljam skoraj vsak dan."
  Toni
 • "Kljub temu da imam občutek da mi gori vrat oz konplet zatilje do sedaj nisem odkrila pripomočka ki bi ga lahko uporabljala sama doma.

  Za odpravo bolečin sem preizkusila trakcijsko mizo v splošni bolnici ter kiropraktika ki je sicer pomagal za nekaj časa potem pa se je problem zopet pojavil.Naj povem da sem po poklicu upokojena medicinska sestra ter da sem zelo vesela da sem lahko kupila Natego PRO saj je to res edinstven izdelek ki mi je odpravil ogenj v zatilju.

  Priporočam vsem z težavami v vratu, lopaticah ramenih,rokah,glavi.....
  Dan brez težav vam želim"
  Zofija
 • "Haha kakšna imena ste zbrali za pripomočke :-) Ampak zadeve zgleda da niso tak nateg kot bi človek najprej mislil. Za sprobati vsekakor je."
  Aleksander iz Kočevja
Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com