Trgovina natego.si ne obratuje, nakup artiklov ni možen.
Prodajamo blagovno znamko Natego. Več informacij na peroidus@gmail.com
-36.4%
 Back Joy Slovenija

Back Joy Slovenija

Koda: MC-0069
Redovna cijena: 54,95 EUR
Vaša cijena: 34,95 EUR
štednja: 20,00 EUR
00386 51 / 811 765
Video predstavitev izdelka
 
Ocena
 
Back Joy Slovenija
Ocena: 3/5      , na podlagi 1 glasov
Slabo Odlično
Opis
 

Back Joy je pripomoček za sedenje, ki je učinkovit in cenovno dostopen. Zasnovan je tako, da nam objame boke oz. medenični obroč ter posledično zmanjša razmak med dvema sednima kostema, ki sta lahko vzrok za bolečine v medenici,trtici ali v križu. S pripomočkom krepimo hrbtne mišice, saj je narejen z namenom, da čimbolj oponaša sedenje na žogi.

Aktivno sedenje na Back Joy-u je najbolj učinkovito, če sedimo na neoblazinjenem stolu, dobro pa se obnese tudi na oblazinjenem.Pomembno je, da si pripomoček namestimo pravilno, tako, da je ročaj obrnjen naprej ter, da nam zadnji dvignjen del pripomočka nudi oporo v predelu trtice oz. križnice. S sedenjem na pripomočku lajšamo in odpravimo morebitne bolečine v križu ter v predelu zadnjice.
Back Joy je praktičen, lahek in vzdržljiv pripomoček, ki mu ni para na svetu.Lahko ga uporabljamo doma,v pisarni ali v prostem času. Namestimo ga lahko  na običajen stol, avtomobilski sedež ali pa kar na tla.
Back Joy je najbolj učinkovit pri osebah s telesno težo od 55-120kg. Čistimo ga ročno z blagim detergentom za oblačila in vodo.Ne izpostavljajte pripomočka direktni sončni svetlobi in tempreaturi višji od 60 stopinj celzija.

 

  • Back Joy Relief+ je izdelan iz mehkejših materialov (spominska pena), primeren za uporabo v notranjh prostorih.

 

Izdelke lahko pred nakupom preizkusite v naših prostorih (Vodnikova c. 99, Ljubljana)!

 

 

Komentarji

Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com